06-10-2024

Blog_christmas_gift

Stel het perfecte kerstpakket samen!

Stel het perfecte kerstpakket samen 

De feestdagen komen er weer aan, en dit is het moment om uw werknemers en klanten te verrassen met een persoonlijk kerstpakket. Een kerstpakket samenstellen voor jouw bedrijf biedt niet alleen de kans om waardering te tonen, maar ook om de merkbekendheid op een subtiele manier te versterken. Bij de PennenBoer stel je gemakkelijk een kerstpakket samen voor jouw bedrijf met bedrukte geschenken die bij je bedrijf passen. In deze blog ontdek je hoe je eenvoudig kerstpakketten zelf online kunt samenstellen bij De PennenBoer

Waarom een kerstpakket van De PennenBoer?

Bij De PennenBoer ontdek je een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken die perfect zijn voor het kerstpakket. Of je nu beaniesijskrabbershandschoenen of andere kerstartikelen zoekt, wij hebben het allemaal. Het samenstellen van het kerstpakket wordt een fluitje van een cent met ons gebruiksvriendelijke online platform, waardoor producten bedrukken met jouw logo ook eenvoudig gedaan kan worden of kies uiteraard voor een andere bedrukking. Op die manier draagt elk geschenk bij aan de zichtbaarheid van het merk. 

Maak het kerstpakket persoonlijk

Het online samenstellen van een kerstpakket is erg eenvoudig bij De PennenBoer, het is belangrijk om producten te kiezen die bruikbaar en geliefd zijn. Daardoor hebben alle geschenken en dus het hele kerstpakket de meeste impact. Een aantal populaire items die zeker niet mogen ontbreken, zijn bijvoorbeeld: 
  • Bedrukte thermosflessen: Altijd handig en vaak in gebruik, ideaal voor relaties die veel onderweg zijn. 
  • Powerbanks: Een praktisch geschenk dat dagelijks van pas komt, vooral in onze digitale tijd en dus voor mensen die veel buiten de deur zijn. 
  • Pennen: Onmisbare items op ieder kantoor, met logo maken ze een blijvende indruk. Zelfs in de tijd dat er veel digitaal gebeurd blijft dit een goed geschenk. 
  • Bedrukte mokken: Perfect voor koffie of thee, een klassieker in elk kerstpakket. Maak je het persoonlijk? Dan wordt de kans op gebruik ook groter! 
  • Mutsen: Perfect voor het winterseizoen, een muts doet het altijd goed in een kerstpakket. Je kan deze artikelen eenvoudig bestellen en bedrukken bij De PennenBoer. Zo maak je het kerstpakket uniek en persoonlijk, volledig afgestemd op uw bedrijf. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor nog meer inspiratie of vraag om advies van één van onze medewerkers. Meer weten over onze service en manier van werken? Neem dan een kijkje op de over ons pagina. 

Een kerstpakket dat indruk maakt

Een kerstpakket zelf online samenstellen bij De PennenBoer zorgt ervoor dat de geschenken perfect aansluiten bij de ontvangers. Of de kerstpakketten nu voor het personeel of klanten zijn, een persoonlijk samengesteld kerstpakket laat zien dat je de tijd en moeite heeft genomen om iets speciaal te creëren. Daardoor spreek je jouw waardering uit naar de klanten, relaties en medewerkers. Gemakkelijk een kerstpakket online zelf samenstellen? Dat doe je bij De PennenBoer! Heb je nog vragen over het samenstellen van een kerstpakket voor jouw medewerkers, klanten of relaties? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of stuur een bericht in onze chat.