15-07-2024

Top 10 meest gebruikte relatiegeschenken

Top 10 veel gebruikte relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn een effectieve manier om de band met klanten, partners en medewerkers te versterken. Daarnaast kunnen goed gekozen geschenken niet alleen waardering tonen, maar ook je merk versterken en de loyaliteit vergroten. Met zoveel opties beschikbaar, kan het echter lastig zijn om te beslissen welk geschenk het beste past bij jouw behoeften en bedrijf. Daarom hebben we een top 10 samengesteld van veel gebruikte relatiegeschenken uit het assortiment van De PennenBoer, om je te helpen de perfecte keuze te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder! Wil je een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen? Dat kan via onze website!

Top 10 relatiegeschenken uit ons assortiment

Pennen bedrukken

Een klassieker onder de relatiegeschenken: de bedrukte pen. Deze is niet alleen praktisch, maar biedt ook een mooi oppervlakte voor je logo of bedrijfsnaam. Bij De PennenBoer kun je kiezen uit een breed scala aan pennen, van eenvoudige modellen tot luxe uitvoeringen zoals de Parker pennen. Een pen wordt dagelijks gebruikt en zorgt ervoor dat je merk constant in beeld is. Daarom kunt u met pennen bedrukken veel mensen bereiken, maar biedt u ook een geschenk dat veel gebruikt kan worden door de ontvangers.

Koffiebekers to go of voor dagelijks gebruik

Met de groeiende populariteit van koffiebars en de focus op duurzaamheid, zijn koffiebekers to go een trendy en nuttig geschenk. Deze herbruikbare bekers helpen niet alleen het milieu, maar zorgen er ook voor dat je merk onderweg zichtbaar is. De PennenBoer biedt diverse stijlen en kleuren aan, zodat je een beker kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw huisstijl. Daarnaast kunnen de koffiebekers to go ook op kantoor gebruikt worden, dan heeft iedereen een eigen beker waar uit gedronken kan worden. Leuk om te personaliseren! Toch kopjes in het algemeen bedrukken? Wij bieden ook koffiekopjes aan voor in de kantine op kantoor.

Handige notitieboekjes en -blokken

Notitieboekjes en notitieblokken zijn veelzijdige relatiegeschenken die in vrijwel elke situatie van pas komen. Of het nu gaat om vergaderingen, colleges of persoonlijke notities, een notitieboekje met jouw logo erop zorgt voor constante merkherkenning. De PennenBoer heeft een uitgebreid assortiment notitieboekjes en notitieblokken, variërend van klassiek zwart tot kleurrijke ontwerpen. Laat ze bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam, slogan of een eigen ontwerp. Daarmee trek jij zeker de aandacht en zal het bedrijf meer opvallen!

Breed inzetbare tassen bedrukken

Van katoenen tassen tot luxe shoppers, bedrukte tassen zijn altijd een goed idee. Ze zijn niet alleen praktisch, maar bieden ook een groot oppervlak voor de bedrukking. Katoenen tassen zijn duurzaam en worden vaak gebruikt, waardoor ze je merk op talloze plekken zichtbaar maken. De PennenBoer biedt een ruime keuze aan tassen die je kunt personaliseren. Naast de katoenen tassen zijn er bijvoorbeeld nog opvouwbare tassen, hebben wij diverse papieren tassen, maar ook schoudertassen. Voor ons gehele assortiment kun je onze website bekijken. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun je ook gemakkelijk via de website bestellen!

Drinkflessen en bidons voor de sportieve doelgroep

Gezond en milieuvriendelijk: drinkflessen en bidons zijn perfecte geschenken voor sportieve relaties en collega's. Deze duurzame items worden dagelijks gebruikt en zijn ideaal voor op kantoor, tijdens het sporten, in de sportschool of onderweg. Bij De PennenBoer vind je drinkflessen en bidons in verschillende materialen en kleuren, allemaal perfect te bedrukken met jouw logo. Elke keer wanneer jouw relatie, medewerker of klant gaat sporten, komt je bedrijf weer even voorbij op de drinkfles of bidon. Hierdoor blijf je als bedrijf voor een lange tijd in gedachten en kan dit positief effect hebben. Daardoor wordt de kans op een aankoop of herhaalaankoop ook weer groter.

Draadloze opladers

In het digitale tijdperk waar veel mensen remote of onderweg werken zijn draadloze opladers waardevolle relatiegeschenken. Ze zijn compact, praktisch en kunnen veelvuldig worden gebruikt. Bovendien kunnen draadloze opladers gemakkelijk worden gepersonaliseerd met je logo of een specifieke boodschap. De PennenBoer biedt verschillende modellen en capaciteiten aan, zodat je altijd een passende optie vindt. Door de draadloze opladers raken mobieltjes of andere apparaten niet meer leeg wanneer iemand onderweg is.

Mokken en theeglazen voor op kantoor of thuis

Een mok of theeglas is een veelgebruikt item dat ideaal is om je merk op te laten drukken. Of het nu op kantoor is of thuis, een mooie mok met je logo zorgt voor dagelijkse zichtbaarheid. De PennenBoer heeft een uitgebreide collectie mokken en theeglazen die je kunt bedrukken, van klassieke witte mokken tot moderne designs. Daarnaast kan je ook mokken en theeglazen personaliseren en per persoon een aparte mok en/of theeglas geven. Daarmee kun je net een stap extra zetten en een persoonlijke note toevoegen aan het geschenk. Ideaal voor een leuk persoonlijk geschenk of pakket!

Paraplu’s bedrukken voor bescherming tegen de regen

Paraplu's zijn praktische en gewaardeerde geschenken, vooral in een land als Nederland met wisselvallig weer. Een bedrukte paraplu biedt een groot oppervlak voor je logo en wordt regelmatig gebruikt, waardoor je merk goed zichtbaar is. De PennenBoer biedt diverse modellen aan, van compacte opvouwbare paraplu's tot stevige stormparaplu's. Hierdoor kun je de juiste paraplu bedrukken en uitdelen aan klanten, relaties, medewerkers of andere doelgroepen. Ongeacht de periode van het jaar, een bedrukte paraplu komt in Nederland altijd van pas!

Functionele bedrukte sleutelhangers die opvallen

Hoewel klein van formaat, kunnen sleutelhangers een grote impact hebben. Ze zijn dagelijks in gebruik en bieden een subtiele, maar effectieve manier om je merk onder de aandacht te brengen. Daarom zijn het uitstekende promotieartikelen om uit te delen. De PennenBoer heeft een breed scala aan sleutelhangers die je kunt laten bedrukken, van eenvoudige modellen tot multifunctionele sleutelhangers met extra functies, zoals een flesopener, zaklamp of oplaadkabel. Sleutelhangers worden veelvuldig gebruikt om sleutels meer op te laten vallen en de sleutelbos wat op te vrolijken. Door sleutelhangers te bedrukken die een extra functie hebben, wordt de sleutelbos nog belangrijker!

Kleding en diverse accessoires bedrukken

Van T-shirts tot petten en bodywarmers, kleding en accessoires zijn populaire relatiegeschenken die veel zichtbaarheid bieden. Uiteraard kunnen ze worden ingezet als bedrijfskleding. Echt kunnen deze items volledig gepersonaliseerd worden met je logo en boodschap, en kunnen ze vaak gedragen worden tijdens evenementen, beurzen of gewoon in het dagelijks leven. Dankzij ons uitgebreide collectie aan kleding en accessoires die je kunt laten bedrukken, is het mogelijk om voor meerdere doelgroepen en gelegenheden de juiste kleding en accessoires te bedrukken.

Ruime keuze met onze top 10 relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn een krachtige tool om je merk te versterken en de band met je klanten, partners en medewerkers te verdiepen. Door te kiezen voor kwalitatieve en bruikbare items zoals zorg je ervoor dat je merk constant in beeld is en gewaardeerd wordt. Daarbij kunnen de genoemde relatiegeschenken goed bij helpen. Elk geschenk kan veel gebruikt worden door de ontvangers.

Met deze top 10 relatiegeschenken ben je verzekerd van tevreden ontvangers en een versterkte merkherkenning. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het personaliseren van jouw geschenken bij De PennenBoer! Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder! Wil je meer weten, heb je vragen of wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op.